Om oss

Taktum er et innovativt selskap med fokus på solenergi. Vi har lang erfaring og høy kompetanse både på bygg og solcelleteknologi. Vår kunnskap og vårt nettverk gjør oss til en riktig samarbeidspartner.

Taktum-navnet er en latinsk-norsk hybrid av det latinske ordet tectum som betyr tak.

Hvem er vi?

Taktum AS ble grunnlagt av Arnljot Worren, Olav I. Røyset og Ragnar Moe Tafjord sammen med Valinor AS og Jønsson Worren Entreprenør AS. Vi identifiserte en lite utnyttet ressurs og energikilde, og har med vår forretningsmodell adressert tregheten i prosessen med å utvikle solenergi som alternativ kraftkilde for næringsbygg.

Styret og ledelsen i selskapet innehar og tilfører bred relevant kompetanse innen våre kjerneområder. Gjennom etablerte partnerskap har vi i tillegg tilgang på alle nødvendige ressurser for å realisere våre felles prosjekt. Taktum representerer således et unikt og trygt kompetansemiljø for din satsing på fremtidens energiløsninger.

 

Som totalentreprenør i Møre og Romsdal har Jønsson Worren satt sitt preg på næringsbygg. I nært samarbeid med flinke arkitekter og gode underleverandører har de vært med på å løfte både kvalitet og utseende på bygg til handel og industri. I dag er virksomheten et familieeid holding- og investeringsselskap der de blant annet har vært med på etableringen av Taktum AS. Les mer på deres nettsider.